Pepitka - ciągle w modzie?

Torvii

Pepitka - ciągle w modzie?

Post autor: Torvii »

Zauważyłam, że moda na pepitkę ciągle powraca. W wielu sklepach można znaleźć ubrania w tym wzorze, który ma już przecież kilkaset lat (a wg niektórych źródeł jest znany nawet od III wieku n.e.
Zastanawiacie się co to jest pepitka ? To wzór w tak zwany "psi ząb" najczęściej spotykany w wersji czarno-białej, ale jednak także dostępne są wersje w różnych kolorach. Nadal modny, moda na pepitkę ciągle powraca!

A Wy, macie jakieś ubrania czy dodatki w pepitkę?

kasiunia

Re: Pepitka - ciągle w modzie?

Post autor: kasiunia »

No właśnie co to jest pepitka ?Jeśli nie wiecie , warto poszukać tych informacji w internecie a dokładniej w poradnikach modowych. To są zawsze dobre i sprawdzone informacje .Warto więc z nich korzystać , szczególnie wtedy gdy szuakamy ciekawych ciuchów na specjalne okazje.

pinata

Post autor: pinata »

Moda lubi wracać, więc nie ma co na to patrzeć - kupujcie rzeczy które po prostu wam się podobają. Ja dla siebie ostatnio kupiłam torebka brązowa chociaż koleżanki doradzały mi inny kolor. Ostatecznie jestem bardzo zadowolona z tej torebki i noszę ją praktycznie każdego dnia.

totko

Post autor: totko »

Akurat jeśli chodzi o pepitkę, to powiem szczerze, że nie wiem. Natomiast gdybyście zastanawiali się na jaki płaszcz męski zdecydować się w 2023, to sprawdzicie to w tym artykule https://lowicz24.eu/artykul/na-jaki-pla ... ki/1405820 . W tym sezonie pojawią się nowe trendy, które z pewnością wpłyną na wybór odpowiedniego płaszcza męskiego.

ODPOWIEDZ