Wesele

malinowa

Re: Wesele

Post autor: malinowa »

My idziemy za dwa tygodnie na wesele do kuzynki. Umówiłam się już do salon kosmetyczny Świdnik na manicure, makijaż i rzęsy. Mam zamiar dobrze wyglądać na tym weselu. Rodzina pamięta mnie jako tą grubszą i chcę im zrobić niespodzienkę - przeszłam spory glow up :)

kasiunia

Post autor: kasiunia »

Dobrze wiemy ,że kluczowe przy organizacji wesela jest miejsce imprezy. Warunki jakie oferuje dany obiekt są niezwykle ważne dla powodzenia całej imprezy. Zresztą by impreza się udała ważne są wszystkie aspekty , które trzeba wziąć pod uwagę. Orkiestra, dobry fotograf, , miejsce dla dzieci itp. By nadać temu wydarzeniu wyjątkowy charakter warto zadbać o taką oprawę jak specjalne naklejki na butelkę z alkoholem - z-milosci/pl/naklejka-na-alkohol-ornament-wzor-1 . To powoduje ,że imprez będzie niezapomniana.

kamilafiola

Post autor: kamilafiola »

Jeśli wesele to oczywiście również alkohol. Świetnie sprawdzają się również trunki przygotowywane w domowym zaciszu. Na stronie superbutelki/pl/pl/blog/Jak-przefiltrowac-lub-rozcienczyc-nalewke/4 dowiecie się jak odpowiednio przefiltrować nalewkę, aby jej konsystencja i kolor były jak najbardziej zachęcające. Przede wszystkim należy odczekać kilka tygodni po zlaniu nastawu na nalewkę, gdyż cierpliwość w tym wypadku jest kluczem do pysznego smaku.

totko

Post autor: totko »

Widzę, że piszecie tutaj i makijażystkach, fryzjerkach, a ja powiem szczerze, że najlepiej się czuję, jak pomaluję się sama. Na szczęście trochę wiedzy posiadam i wiem, po jakie produkty warto sięgać. Ostatnio testuję tą paletkę od Eveline i jest genialna!

Obrazek

koleżka

Post autor: koleżka »

Jeżeli chodzi o wesele to na pewno pamiętaj o dobraniu porządnej firmy cateringowej jak ta https://cateringowy.com/pikniki-i-grille/ Mają wiele udanych imprez na koncie i i stworzą odpowiednie menu na każdą okazję. Zapewnią też należytą obsługę.

Olooo

Post autor: Olooo »

Przed weselem ale i po weselu a przed poprawinami polecam sobie nałożyć na 15 minut zimne płatki hydrożelowe firmy Efektima- na cienie pod oczami i obrzęki nie ma nic lepszego. Ja je zawsze stosuję przed imprezami i czasami też po imprezach, jeśli zależy mi na świeżym i młodym wyglądzie

ODPOWIEDZ