Zdrowy tryb życia

Awatar użytkownika
smerf

Zdrowy tryb życia

Post autor: smerf »

Hej, prowadzicie może zdrowy tryb życia? Zastanawiam się nad wprowadzeniem paru zmian w swoim życiu. Zależy mi głównie na bieganiu oraz wprowadzeniu zdrowej żywności w moje codzienne posiłki. Znacie się na tym? Dużo dobrego słyszałem o tej stronie https://www.trenujzdrowiej.pl . Znajdują się na niej nawet ciekawe teksty i skuteczne porady. Co o tym sądzicie? Dajcie znać, z góry dzięki.
z doświadczenia wiem, że nawet najlepsza kawa w samotności nie smakuje tak dobrze jak przeciętna w dobrym towarzystwie

migotka

Re: Zdrowy tryb życia

Post autor: migotka »

"Zdrowy tryb życia to odpowiednie jedzenie zdrowe z porządnych produktów. Ostatnio trafiłam na bardzo fajną ofertę na kosz.ranozebrano/pl/ . Mają bardzo fajną ofertę sezonowych warzyw i owoców oraz innych produktów zamawianych w koszu, świetne rozwiązanie jak nie mamy czasem pomysłu co by zrobić na obiad i błądzimy po sklepie a tak pomysły przy tak ciekawej ofercie same się nasuwają. Tym bardziej aktualnie przy tych kolejkach które są w sklepach nie musimy w nich stać przychodzi nam wszystko do domu"

Monika

Post autor: Monika »

"Bardzo ważne jest też oczywiście zdrowe odżywianie się :) Bez tego ani rusz ;) Dlatego też polecam Wam zajrzeć do internetowego sklepu ze zdrową żywnością jawo2008/pl/. Znajdziecie tam mnóstwo zdrowych produktów, na przykład orzechy, suszone owoce, płatki śniadaniowe, zamienniki cukru itp. po całkiem niewygórowanych cenach ;) A zamówienie możecie złożyć wygodnie bez wychodzenia z domu :)"

koniczek

Post autor: koniczek »

"Zdrowy tryb życia to przede wszystkim jedzenie regularnie posiłków. Zdaje sobie z tego sprawę, że nie każdy ma czas i ochotę na stanie przy garach dlatego też w takim przypadku można skorzystać z gotowego rozwiązania jakim jest catering dietetyczny. Moja znajoma od jakiegoś czasu korzysta z takiego rozwiązania i posiłki zamawia tutaj dietly/pl/catering-dietetyczny/radom Więc jak chcemy być na diecie i nie gotować to można takiego rozwiązania się trzymać"

stella93

Post autor: stella93 »

"Nie jest łatwo prowadzić zdrowy tryb życia. W ogóle nie wiem, dlaczego tak jest, że to co trudniejsze, jest lepsze, jak na przykład zmiana życia, gubienie nadwagi i tak dalej. A to, co złe, jak na przykład przybieranie na wadze, znacznie łatwiej nam przychodzi. No i ja mam problem z tymi dobrymi sprawami, ale liczę, że dieta w afterfit-catering/pl/aglomeracja-slaska mi pomoże."

Runa

Post autor: Runa »

"Akurat w ostatnich miesiącach prowadzenie zdrowego trybu życia nie jest chyba nikomu obce. Wszyscy jesteśmy szczególnie wyczuleni na sytuację związaną z zagrożeniem koronawirusem. Dlatego nie wystarczy, że będziemy się zdrowo odżywiać i dbać o kondycję, ale niezbędne jest zaopatrzenie się w maseczki antywirusowe taniomania/pl/t/maseczki-przeciwwirusowe . Dobrze, że są ich różne rodzaje i można wybrać najlepszą ofertę cenową."

misiowa

Post autor: misiowa »

"Głównie wszystko opiera się na zdrowej diecie, ruchu, kontrolach lekarski. Jak to o to zadbamy, to będziemy cały czas zdrowi. Warto pomyśleć chociażby o diecie pudełkowej, które pomaga zadbać nam lepiej o siebie. Dla mnie tutaj dietly/pl/dieta-pudelkowa/hashimoto znalazłam odpowiedź jaka dieta pudełkowa będzie odpowiednia, bo choruje na Hashimoto. Teraz wiem, że mogę korzystać z cateringu dietetycznego."

dudka

Post autor: dudka »

"a zastanawialiście się kiedyś jakie znaczenie dla naszego zdrowia mają przyprawy, których używamy na co dzień ? trafiłam ostatnio na świetny artykuł z tym związany chojnice24/pl/artykul/31726/czy-przyprawy-sa-zdrowe/. Ja osobicie unikam soli i takich przypraw uniwersalnych, za to nigdy nie żałuję dużej ilości ziół, nimi też mozna nadać ciekawy smak i aromat :)"

kasiunia

Post autor: kasiunia »

"Zdrowy tryb życia to w zasadzie moda i konieczność... tak sobie myślę ,że to bardzo dobra moda. W zasadzie sprowadza się to do zdrowego odżywiania się oraz do uprawiania sportów. Musimy też wykazać się dużą odpowiedzialnością i robić okresowe badania kontrolne. W wielu jednak wypadkach jeśli będziemy wiedzieć jak pomóc i będziemy mieli czym - damy sobie radę bez pomocy lekarza. Na przykład wiedza na temat tego co na oparzenia słoneczne , pozwoli nam zaoszczędzić nie mało pieniędzy i czasu, bo takie przypadłości zdarzają się najczęściej na wczasach."

mariusz

Post autor: mariusz »

"By zdrowym być trzeba trzymać dietę i się ruszać. Trochę późno to zrozumiałem i teraz chyba będę zmuszony skorzystać z tej oferty tu marbo-sport/pl/product-pol-28502-Lawka-skosna-do-brzuszkow-SG-15-SmartGym-Fitness-Accessories.html Ta ławka pozwala pracować nad mięśniami brzucha i spalać nadmiar tkanki tłuszczowej. Ale w tym sklepie znajdziecie inne propozycje, które pozwola pracować nad kondycją, by być sprawnym i zdrowym."

ODPOWIEDZ