Idealny materac do spania
Idealny materac do spania
Modeli dostępnych materacy na rynku jest bez liku. Najlepsze materace na łóżka muszą zapewnić wyjątkowe warunki do spania i charakteryzować się właściwościami prozdrowotnymi. Dobrze, gdyby nie gromadziły w sobie kurzu domowego. Jednocześnie powinny w odpowiedni sposób zabezpieczać kręgosłup i mięśnie go okalające. fdm/pl/porady/jak-dobrac-odpowiedni-materac Takie są główne zasady doboru materaca.
Re: Idealny materac do spania
Myśle, że materac z hilding/pl/ może cię zainteresować. Wybór materacy jest tam duży i na pewno coś dla siebie wybierzesz. My właśnie zastanawiamy się nad materacem hybrydowym. To połaczenie materaca piankowego i sprężynowego.
A dla dzieciakow do spania jakie materace kupujecie? My zamowilismy z Fiki Miki taki 160/80, bardzo fajnie sie sprawdza
Ja mam lateksowy https://hilding.pl/kategoria/materace-lateksowe/ i śpi mi się na nim mega wygodnie. Nie odkształca się tylko zapamiętuje kształt ciała, poza tym jest elastyczny i ma dobra wentylację. Dla mnie jest idealny bo stanowi dobre podparcie dla kręgosłupa dzięki czemu budzę się wypoczęta i bez bólu pleców.