dbanie o zdrowie

Iza19978

Re: dbanie o zdrowie

Post autor: Iza19978 »

Zdrową dietę lubię uzupełniać o tzw, super foods, a konkretnie mam na myśli nasionka konopi. Wiecie ile mają zdrowotnych właściwości? Pełne błonnika, witamin, kwasów tłuszczowych. magnez, potas, żelazo :D a uprażone na patelni mają pyszny maślany smak, to taka rada ode mnie ;) Trudno dostać je stacjonarnie, dlatego zamawiam je na sklepie internetowym, który ma w ofercie również olejki cbd bit.ly/olejki_cbd_albahemp

malinowa

Post autor: malinowa »

Ja ostatnio bardzo o siebie dbam! Zmieniłam dietę, więcej się ruszam i robię regularne badania. Chcę się zapisać w maju na USG tarczycy i brzucha do machnica/pl/usg/ Dawno nie robiłam tych badań a wiem, że są bardzo ważne.

totko

Post autor: totko »

Picie filtrowanej wody również bardzo dobrze wpłynie na Wasze zdrowie, więc koniecznie zerknijcie na stronę aquamelior/pl/k/filtry-do-instalacji . Tam macie różne rozwiązania, jeśli chodzi o montaż filtrów do wody. Bardzo fajnym rozwiązaniem jest posiadanie lodówki z podajnikiem wody, w której bez problemu taki filtr można zamontować.

misiowa

Post autor: misiowa »

Co do wody, to tutaj najlepiej byłoby postawić na firmę ideau/pl/ - bo ona ma bardzo dobrą i naturalną. A i nie jest to zwykła woda, ale alkaiczna. Także tym bardziej warto ją pić, bo ma dobroczynne właściwości. Ja na pewno będę kupować taką wodę.

kaczusia

Post autor: kaczusia »

Na blogach w sieci można znaleźć wiele ciekawych informacji na temat tego jak dbać o zdrowie. Także na temat chorób obecnych w społeczeństwie. Jedną z takich chorób jest świnka - a o niej poczytacie tu: nowafarmacja/pl/blog/swinka-nagminne-zapalenie-przyusznic-objawy-i-leczenie-u-doroslych .

kasiunia

Post autor: kasiunia »

Dbałość o zdrowie możemy realizować każdego dnia, poprzez uprawianie sportów i odpowiednio zbilansowana dietę. Zadbajmy więc o te dwie rzeczy. W polskiej kuchni dość dużo używany jest olej rzepakowy , szczególnie do smażenia, co mnie wcale nie dziwi. Wynika to z faktu ,że olej ten ma wybitnie dobre parametry do smażenia , głównie chodzi o temperaturę dymienia oleju.

kamilafiola

Post autor: kamilafiola »

Dbałość o zdrowie jest bardzo ważne, a niestety nie zawsze podczas posiłków dostarczamy organizmowi wszystkiego co potrzebne. Firma Tantus posiada wieloletnie doświadczenie w produkcji suplementów, a na stronie tantus/pl/oferta/etykietowanie/ możecie dowiedzieć się czym jest etykietowanie i jakie informacje powinny zostać zawarte, aby produkt mógł być bezpiecznie używany.

weSzi

Post autor: weSzi »

Sądze, że każdy myśli o swoim zdrowiu, w końcu jest ono najważniejsze. A pochwalcie się jakie posiadacie artykuły w swoich apteczkach? Mam na myśli spray do nosa czy syrop na kaszel. Czy coś jeszcze? Warto sobie taką listę zrobić

kamis

Post autor: kamis »

Uważam, że medytacja pomaga jeśli chodzi o zdrowie. Jeśli jeszcze nie próbowaliście medytacji to koniecznie zajrzyjcie na tę stronę: pomedytuj/pl/ . Tam znajdziecie wszystkie ważne informacje na temat medytacji.

kasiunia

Post autor: kasiunia »

Wiele przydatnych imformacji, dzięki i pozdrawiam.

ODPOWIEDZ