Kupno lodówki side by side

Awatar użytkownika
sacil

Kupno lodówki side by side

Post autor: sacil »

Witam! Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad kupnem lodówki side by side. Chciałbym więc znaleźć naprawdę atrakcyjną i porządną ofertę. Możecie coś ciekawe polecić? Sporo dobrego w internecie czytałem o tej stronie https://torian.pl/lodowka-side-by-side/ . Można tam znaleźć całą listę polecanych lodówek. Co o tym sądzicie?
dobre wzory trzeba naśladować.

Fifi

Re: Kupno lodówki side by side

Post autor: Fifi »

"Ja mam taką lodówkę. Osobiście mogę polecić. Ale wszystko zależy od indywidualnych potrzeb. Dlatego zanim się zdecydujesz poczytaj trochę w sieci na ten temat. Tu na przykład poradydomowe/com/pl możesz sprawdzić. Widziałam fajny art o pralkach - może o lodówkach też coś znajdziesz. Potem przeanalizuje własne potrzeby i możliwości techniczne (są to lodówki duże, często wymagają podłączenia do wody). I dopiero potem podejmij decyzję."

Runa

Re: Kupno lodówki side by side

Post autor: Runa »

"Ja również zastanawiam się nad zakupem lodówki, ale wolałabym nie przepłacać i kupić zarówno solidną jak i niedrogą. Znajomy polecił mi zajrzeć na tą stronę taniomania/pl/t/tanie-lodowki i wybrać dla siebie odpowiednią. Faktycznie wybór jest niczego sobie. Sami zerknijcie na ofertę."

ODPOWIEDZ