Ceramika

Gocha

Ceramika

Post autor: Gocha »

Również jestem zdania, ze dobrze jest zainwestować w coś porządniejszego i na długie lata. Słaby komplet garnków rozpadł mi się po roku, potem zdecydowałam sie na kupienie sobie porządniejszych z grubszym dnem i te służą mi już długie lata. NO i utrzymuja temperaturę posilku na dłuższy czas. Świetne dodatki kuchenne ma rownież ceramika z Bolesławca. Na przykład naczynia do zapiekania. Które mozna dostać na stronie sklepu: andyceramika/pl/ Są ręcznie malowane przez rzemieślników w Polsce

olga31
Kontakt:

Re: Ceramika

Post autor: olga31 »

Teraz nie brakuje wyrobów dobrej jakości. W Nettrading znajdziesz na przykład naczynia porcelanowe marki Arcopal. Rzuć okiem nettrading/pl/arcopal - jest w czym wybierać. Stylowe, eleganckie, trwałe. Masz całe komplety i pojedyncze modele. Może akurat coś wpadnie ci w oko.

Bonia

Re: Ceramika

Post autor: Bonia »

Wśród mistrzów, którzy podjęli się malowania obrazów ukazujących Madonnę znaleźli się m.in.: Leonardo da Vinci, Albrecht Durer, Rembrandt. Najświętsza Maryja Panna jest jednym z najpiękniejszych symboli macierzyńskiej miłości jakie powstały w historii. https://pikoteka.com/pl/kolekcja/wizeru ... -sztuce,83 Doskonała jakość reprodukcji!

ODPOWIEDZ