Kursy językowe

Awatar użytkownika
smerf

Kursy językowe

Post autor: smerf »

Znacie może jakąś sprawdzoną firmę, która oferuje kursy językowe? Polecicie coś konkretnego? Wczoraj wieczorem poszperałem trochę w sieci i wpadłem na taką stronę https://wseh.pl/pl/page/oferta-edukacyj ... ykowe.html . Muszę przyznać, że ich oferta jest naprawdę kusząca. Warto się na nią zdecydować? Dajcie znać proszę.
z doświadczenia wiem, że nawet najlepsza kawa w samotności nie smakuje tak dobrze jak przeciętna w dobrym towarzystwie

stella93

Re: Kursy językowe

Post autor: stella93 »

Za odpowiednie kursy językowe ja tak naprawdę nie odpowiadam, bo dla mnie jednak mimo wszystko to jest zbyt skomplikowane. Nie lubię uczyć się języków, choć do angielskiego miałam zawsze wenę. Interesują mnie inne kursy i dlatego muszę dowiedzieć się, jakie są zmiany w przepisach podatkowych i co tak naprawdę to dla mnie znaczy.

Monika

Re: Kursy językowe

Post autor: Monika »

Ja również od jakiegoś czasu planuję zapisać się na jakiś wartościowy kurs, dzięki któremu mogłabym podnieść swoje kompetencje. Zainteresowały mnie szkolenia z motywacji oferowane przez Human Skills. Czy ktoś z Was brał może kiedyś udział w takim szkoleniu? Czego można się tam dowiedzieć?

ODPOWIEDZ